Gewonden bij ongeval Dijkweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Gewonden bij ongeval Dijkweg

20111228-Dijkwegt-DSC 9237

Honselersdijk - Aan het begin van de middag is bij een ongeval op de Dijkweg een bestuurder van een personenauto gewond geraakt.Even voor 13.00 uur stond een bestuurder op de Dijkweg stil, toen hij door een automobilist van achter werd aangereden.

De ambulancedienst is ter plaatse gekomen en heeft de bestuurder van de personenauto gestabiliseerd, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd voor verdere behandeling. De tankautospuit van de brandweerkazerne Honselersdijk is ter plaatse geweest. De brandweerlieden hebben de voertuigen gecontroleerd en de accupolen losgekoppeld. Verder hebben zij hand- en spandiensten verricht.

Medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse kwamen ter plaatse en hebben een onderzoek gehouden naar de toedracht van het ongeval. De Dijkweg was hierdoor tussen de twee opgangen naar de veiling geruime tijd afgezet. Het overige verkeer ondervond niet veel hinder, daar zij via het veilingterrein langs het incident konden rijden.

Eén van de auto's was slechts 4 weken oud, maar is desondanks total-loss. De bestuurder van deze auto kan dus gelijk weer een vergelijkbare auto gaan bestellen.

Foto's: Cees en Tim de Kleyn

w-DSC 9237

w-DSC 9248

w-DSC 9259

w-TDK 0172

w-TDK 0175

w-TDK 0183

w-TDK 0196

w-TDK 0212