Fietser aangereden op de Boslaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Fietser aangereden op de Boslaan

boslaant-Sanbar Boslaan IMG 4013Den Haag - Een 71-jarige fietser uit Voorburg is vanmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Boslaan.


De aanrijding vond omstreeks 15.10 uur plaats, nabij de kruising met de Bezuidenhoutseweg. Zowel de fietser als de bestuurder van een bestelauto, een 24-jarige Hagenaar, reden op de Boslaan, in richting van de Bezuidenhoutseweg; de fietser op het fietspad en de auto op de rijbaan.

De fietser stak vervolgens achter de Malietoren de rijbaan over en werd geschept door het bestelbusje. De fietser kwam daarbij via de motorkap tegen de voorruit van het busje terecht, welke hierbij zwaar beschadigd raakte.

De fietser liep meerdere verwondingen op. Zowel een ambulance als een motorambulance zijn ter plaatse gekomen. Het ambulancepersoneel heeft de fietser gestabiliseerd. Daarna is deze met een nekkraag om en op een wervelplank per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Daar ligt hij op de Intensive Care.

De VOA heeft ter plaatse onderzoek gedaan. De Boslaan was door dit alles enige tijd gestremd in de richting van de Bezuidenhoutseweg.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper en Ruben van Essen

WRE-IMG 4445

w-Sanbar Boslaan IMG 4009

w-Sanbar Boslaan IMG 4013

WRE-IMG 4448

WSP-IMG 4016

WRE-IMG 4449

WSP-IMG 4031

w-Sanbar Boslaan IMG 4040

WSP-IMG 4046

w-Sanbar Boslaan IMG 4045

w-Sanbar Boslaan IMG 6948