Fietsertje heeft kerstengeltje op schouders | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Fietsertje heeft kerstengeltje op schouders

20121220-genestetlaan-kopt-ABC 2455Den Haag - Volgens de Maya-kalender zouden wij ons geen zorgen meer hoeven te maken over waar en wat we moeten eten tijdens de Kerst.


Wat daar ook van waar moge zijn: er was vandaag in elk geval één jonge verkeersdeelnemer met wellicht een kerstengeltje op zijn schouders. En dat was de jeugdige fietser die vanochtend rond half negen werd aangereden door een tram op De Genestetlaan.

Op zich niet een gebeurtenis om je een gelukkig mens door te voelen, maar het wordt anders als jouw fiets meters door zo'n logge tram wordt meegesleurd en zelf mankeer je.....helemaal niets.

Politie en ambulancepersoneel konden hun ogen dan ook niet geloven toen zij de fiets onder de tram zagen liggen. Het jongetje had zich na een ongeval van schrik even teruggetrokken in een naburig portiek, maar na een onderzoekje door het ambulancepersoneel bleek dat hij niet mee hoefde naar het ziekenhuis.

De Verkeerspolitie heeft nog een onderzoekje uitgevoerd. Maar nadat dit had plaatsgevonden en de fiets onder de tram vandaan was gehaald, was de stremming voorbij.

Foto's: Robert Johnson

ABC 2431

ABC 2453-1

ABC 2486

ABC 2479-1

ABC 2470-1

ABC 2520-1

ABC 2540