Man rijdt over zijn vrouw heen | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Man rijdt over zijn vrouw heen

KopPoeldijkt-DB Alexanderln DSC 4682Poeldijk - Op de Willem-Alexanderlaan is een man met zijn auto achteruit de voortuin van een woning in gereden; zijn vrouw die op de stoep voor de tuin stond is daarbij zwaar gewond geraakt.


De man stapte rond kwart voor negen in zijn auto en wilde weg rijden. De auto heeft een automatische versnelling en waarschijnlijk heeft de man per abuis de auto in z'n achteruit gezet en heeft toen gas gegeven.

Hierop is de man met zijn auto hard achteruit de voortuin van de woning in gereden. Hij heeft daarbij zijn vrouw aangereden, die zwaar gewond raakte en onder de auto terecht kwam. De man reed tijdens het ongeval ook nog een lantaarnpaal omver.

De brandweer heeft de auto uit de voortuin gehaald, waarna ambulancemedewerkers zich ontfermden over de vrouw. Ook het Mobiel Medisch team (MMT) kwam met de traumahelikoper ter plaatse, ter ondersteuning van de ambulancebroeders.

De vrouw is na enige tijd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Westland Energie is ter plaatse gekomen om de schade aan de lantaarnpaal te herstellen. 

Video en foto's: Danny Botman

w-DB Alexanderln DSC 4679

w-DB Alexanderln DSC 4682

w-DB Alexanderln DSC 4687

w-DB Alexanderln DSC 4692

w-DB Alexanderln DSC 4694

w-DB Alexanderln DSC 4697

w-DB Alexanderln DSC 4701

w-DB Alexanderln DSC 4713

w-DB Alexanderln DSC 4719

w-DB Alexanderln IMG 6886

w-DB Alexanderln IMG 6888

w-DB Alexanderln IMG 6889