Veroorzaker kop-staart aanrijding vlucht | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Veroorzaker kop-staart aanrijding vlucht

KOP 9385t-IMG 9398Den Haag - De veroorzaker van een kop-staart aanrijding op de Koningskade is donderdagavond gevlucht na het ongeval.


Op de Koningskade reden, rond tien voor twaalf, twee auto's achter elkaar in de richting van de Zuid-Hollandlaan, toen door nog onbekende oorzaak de achterste auto tegen zijn voorganger (het blauwe voertuig) botste. Hierna is de veroorzaker over de stoep en tegen de richting in gevlucht in de richting van de Van Alkemadelaan.

Een zevenjarig meisje dat zich tijdens de aanrijding in de voorste auto bevond, is in verband met mogelijke nek- en/of rugklachten onderzocht in een gealarmeerde ambulance. Na onderzoek bleek het letsel dusdanig mee te vallen dat het slachtoffertje niet vervoerd hoefde te worden naar het ziekenhuis.

De politie zoekt getuigen van het ongeval, of personen die na het ongeval een grijze Chrysler Voyager hebben zien rijden, met schade aan de voorbumper. Mocht u meer informatie hebben kunt u contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Een expert van de Verkeerspolitie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

Foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 9385

w-IMG 9384

w-IMG 9386

w-IMG 9393

w-IMG 9394

w-IMG 9398