Forse schade na aanrijding Valkenboslaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Forse schade na aanrijding Valkenboslaan

Den Haag - Bij een aanrijding op de Valkenboslaan zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee voertuigen zwaar beschadigd geraakt.


Door nog onbekende oorzaak kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Valkenboslaan met de Weimarstraat, nabij politiebureau Segbroek. Als gevolg van de aanrijding is één auto op de kruising tot stilstand gekomen, en de andere auto even verderop op de Valkenboslaan, in de richting van de Zuiderparklaan.

Gealarmeerde hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. Politieagenten hebben direct onderzoek gedaan of er slachtoffers waren en hebben de incidentlokatie afgezet. Ambulancepersoneel heeft één persoon in de ambulance onderzocht. De opgepiepte brandweerlieden zijn na het verrichten van hand- en spandiensten retour kazerne gegaan.

Ondanks de forse klap zijn er geen gewonden bij dit ongeval geweest. De Valkenboslaan is tijdelijk afgesloten geweest tussen de Weimarstraat en de Boylestraat voor al het verkeer. Na de afhandeling van het ongeval heeft een berger zorggedragen voor het afslepen van de auto's, waarna de kruising weer werd vrijgegeven.

Foto's: Dejan Jeremic en Maurice Schotman

w IMG 6997

w IMG 7002

w IMG 7000

w IMG 6460

w IMG 7008

w IMG 7010

w IMG 7012