Koprol na aanrijding Westlandseweg Wateringen | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Koprol na aanrijding Westlandseweg Wateringen

Wateringen - De bestuurster van een personenwagen is vanochtend gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Westlandseweg/Maaslandseweg.


De bestuurster kwam met haar voertuig vanaf de Maaslandseweg en heeft bij het oversteken van de kruising met de Westlandseweg een van rechts komende bestuurder geen voorrang verleend. De bestuurder die over de Westlandseweg reed kon de dame niet meer ontwijken.

Door de aanrijding die hierop ontstond is de dame met haar voertuig tegen enkele betonnen randen gedrukt en over de kop geslagen, om uiteindelijk weer op drie wielen tot stilstand te komen. De vierde was namelijk afgebroken door de aanrijding.

De ambulancedienst kwam met twee voertuigen ter plaatse. Het ambulancepersoneelstabiliseerde de vrouw op de wervelplank en vervoerde haar naar het ziekenhuis. Het tweede slachtoffer is ter plaatse gecontroleerd maar bleek geen verwondingen te hebben.

De Verkeerspolitie is ter plaatse geweest heeft kort onderzoek gedaan naar het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept.

De bestuurster is proces-verbaal aangezegd, daar zij de aanrijding door een voorrangsfout heeft veroorzaakt.

Video en Foto’s: Tim de Kleijn

w TDK 2164

w TDK 2174

w TDK 2178

w TDK 2188

w TDK 2193

w TDK 2201

w TDK 2203

w TDK 2205