Auto over de kop en door het hek | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Auto over de kop en door het hek

Hoek van Holland - Bij een aanrijding op de Maeslantkeringweg zijn vanavond twee personen gewond geraakt, nadat het voertuig waarin zij zaten op de smalle weg over de kop was geslagen.


Terwijl zij over de Maeslantkeringweg in de richting van de richting van de Slachthuisweg reden, raakte de bestuurder door nog onduidelijke reden de macht over het stuur kwijt. Hierna sloeg de auto over de kop, dwars door het hek van de naastgelegen DSM-vestiging heen. Hierbij kwam de auto op de zijkant tot stilstand.

De bestuurder raakte lichtgewond en is door ambulancepersoneel onderzocht, terwijl de bijrijdster beklemd zat in de auto. Zij is door inzet van de brandweer uit haar situatie verlost, terwijl zij onder continue toezicht van het ambulancepersoneel (uit Haaglanden) stond.

Het gealarmeerde MMT stond het ambulancepersoneel bij tijdens de behandeling van het beknelde slachtoffer.

Hierna is het slachtoffer op de wervelplank gefixeerd en in de ambulance verder onderzocht. Na een korte behandeling is het slachtoffer - met spoed en onder begeleiding van de Verkeerspolitie - naar het ziekenhuis vervoerd.

Een groot gedeelte van het hek rondom het DSM-gebouw is volledig vernield en zal vervangen moeten worden. De VOA van politie-eenheid Rotterdam voerde onderzoek uit op locatie. Hiertoe is de Maeslantkeringweg lange tijd afgesloten geweest.

Video en foto's: Dejan Jeremic en Nick van Mourik

w IMG 7498

w DSC 0288

w IMG 7500

w IMG 7501

w IMG 7506

w IMG 7509

w IMG 7513

w DSC 0290

w DSC 0293

w IMG 7515

w IMG 7516

w IMG 7525

w IMG 7527

w IMG 7542

w IMG 7547