Vreemd ongeval op de Meppelweg... | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Vreemd ongeval op de Meppelweg...

Den Haag - Een ongeval maandagavond waarbij de betrokken partijen meer dan twee honderd meter uit elkaar stonden, liet de hulpverleners hun wenkbrauwen fronsen.


Nadat er bij de gemeenschappelijke meldkamer een melding binnenkwam over een aanrijding, kwamen er meerdere hulpverleners ter plaatsen Allen werden gestuurd naar de Meppelweg ter hoogte van het Almeloplein. De hulpverleners dachten, omdat beide voertuigen zo ver uit elkaar stonden, dat er meer dan één aanrijding had plaatsgevonden. Om die redenwerden er meer ambulances ter plaatse gevraagd.

Gelukkig bleken deze niet benodigd en bleef de inzet beperkt tot één slachtoffer die hulpbehoevend was. Deze werd dan ook uti de auto geholpen en later naar het ziekenhuis vervoerd.

Lang bleef onduidelijk waarom beide partijen nu zo ver uit elkaar stonden. Ook verkeersspecialisten hadden niet meteen een verklaring. Totdat duidelijk werd dat de remmen van de groene auto voertuig niet meer functioneerden direct na de aanrijding. De auto kwam daardoor een stuk verder tot stilstand.

Een berger heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto's: Ruben van Essen

w IMG 9331b

w IMG 9332b

w IMG 9336b

w IMG 9333

w IMG 9334b

w IMG 9343b

w IMG 9340b

w IMG 9337b