MMT ingevlogen voor gevallen scooterrijder | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

MMT ingevlogen voor gevallen scooterrijder

Voorburg - Een scooterbestuurder is aan het begin van de avond dusdanig geschrokken van een auto dat hij ten val kwam.


Op de rotonde Koningin Wilhelminalaan met de van Arembergelaan werd aan het begin van de avond een scooterbestuurder geconfronteerd met een personenauto. De scooterbestuurder schrok van de personenauto en kwam val. Hij kwam hierbij verkeerd terecht en brak in ieder geval zijn enkel. Hierna bleef hij roerloos op straat liggen.

Diverse omstanders hebben zich meteen bekommerd om het slachtoffer en hebben 1-1-2 gebeld. De gemeenschappelijk meldkamer stuurde naast een ambulance en diverse politie eenheden ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, welke met de traumahelikopter ter plaatse kwam. Zij hebben het al reeds ter plaatse gekomen ambulancepersoneel geassisteerd met de stabilisatie van het slachtoffer. De traumahelikopter werd op een voetbalveldje tussen de Marcellus Emantslaan en de Louis Couperusstraat 'geparkeerd'.

De arts en verpleegkundige werden door een politiebusje vervoerd naar de ongevalslocatie.

Het slachtoffer werd later in een vacuümmatras gelegd en op de brancard in een ambulance gelegd. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. De arts van het MMT is met de ambulance mee gereden naar het ziekenhuis.

Foto's: Bob van Keulen, Arie Tuit, Patrick Kramer en Ruben van Essen

w KWlaan 1

w KWlaan 2

w KWlaan 4

w KWlaan B 1

w KWlaan 5

w KWlaan B 2

w KWlaan 8

w KWlaan 9

w KWlaan 10

w image

w KWlaan B 5

lHlDlK.JPG

axA1SF.JPG

w image2