Opzittende scootmobiel gewond na ongeval met vrachtwagen | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Opzittende scootmobiel gewond na ongeval met vrachtwagen

Den Haag - Hulpdiensten rukten vanmiddag uit naar een ongeval op de President Kennedylaan, waarbij de opzittende van een scootmobiel gewond zou zijn geraakt.


Kort na half twee kwam de melding binnen. Ter plaatse bleek dat op de kruising met de Stadhouderslaan een ongeval had plaatsgevonden tussen een scootmobiel en een vrachtwagen. De opzittende van de scootmobiel zou via het zebrapad hebben willen oversteken, terwijl de chauffeur van de vrachtwagen rechtsaf sloeg.

De opzittende van de scootmobiel was door het ongeval gewond geraakt en is in de ambulance behandeld aan het letsel. Voor verder onderzoek en behandeling is hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Als gevolg van het ongeval heeft de politie de rijbaan in de richting van de Scheveningseweg afgezet. Om toch verkeer in beide richtingen mogelijk te maken werd de rijbaan richting de Conradkade verkleind naar 1 rijstrook, de andere rijstrook werd beschikbaar gesteld aan het verkeer in de andere richting.

De VOA heeft op verzoek van de Verkeerspolitie uitgebreid onderzoek gedaan. Behalve sporenonderzoek en situatiefoto's zijn er ook zichtfoto's vanuit de vrachtwagen gemaakt, alsmede een 'proefrit' om in beeld te brengen wat het zicht van de vrachtwagenchauffeur was.

Foto's: Dejan Jeremic en Nick van der Toorn

l8tTps.JPG

qqXGbo.JPG

PTUpKK.JPG

hsvTAP.JPG

Vdm2qS.JPG

Ecu8lk.JPG

YshJH0.JPG

1vlN7F.JPG

C8ufku.JPG

wthCgI.JPG

2wk9Dw.JPG