Alcomobilist veroorzaakt meerdere aanrijdingen | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Alcomobilist veroorzaakt meerdere aanrijdingen

Den Haag - Bij een bizarre aanrijding op de Dedemsvaartweg zijn vanavond meerdere gewonden gevallen.


Eén van de bestuurders is aangehouden wegens het rijden onder invloed. Mogelijk is hij ook de veroorzaker van het ongeval.

Om de gewonden te verzorgen en te vervoeren kwamen 4 ambulances ter plaatse. Om die inzet te coördineren werd ook de "officier van dienst geneeskundig" gealarmeerd.

Eén van de inzittenden zit bekneld in de auto. Om hem/haar te bevrijden is de brandweer ter plaatse.

Vlak 'voor de grote klap' zijn ook een aantal geparkeerde auto's geschampt. De verkeerspolitie en de VOA zijn ter plaatse om de sporen vast te leggen.

Update 19:30: Eén slachtoffer per ambulance (zonder spoed) naar het ziekenhuis vervoerd. De andere 3 ambulances staan nog ter plaatse; daarin worden mensen verzorgd. 

Update 19:55: Uiteindelijk toch niemand naar het ziekenhuis vervoerd. De alcomobilist is uiteraard wel naar het ziekenhuis vervoerd. De inzittende van de auto waar de brandweer voor was besteld, is uiteindelijk uit de auto gehaald zonder dat er geknipt is. De inzet van de brandweer heeft zich uiteindelijk dus beperkt tot hand- en spandiensten.

Update 20:10: De alcomobilist had eerder even verder op de Dedemsvaartweg een aanrijding veroorzaakt. Ze stonden de aanrijdingsformulieren in te vullen, toen de beide bestuurders er uiteindelijk 'niet uit kwamen'. De tegenpartij wilde daarom de politie er bij halen, waarop de alcomobilist in zijn auto sprong en wegreed. De tegenpartij sprong op de motorkap om dat te verhinderen, en werd meegenomen.

Even verderop ging het dus weer mis, waarbij de tegenpartij weer van de motorkap viel. Hij raakte daarbij licht gewond en is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld.

Video: Nick van der Toorn

Foto's: Lars Koeze, Nick van der Toorn, Sander Paardekooper
57j5iP.JPG

Ieg6Xb.jpg

PtGaeo.JPG

nVs044.JPG

IeTMZr.JPG

c9Kruc.JPG

LUyaWC.JPG

yJIkoq.JPG

GI6uzQ.JPG

ShB7rn.JPG

CxQtQd.JPG

pGAwFE.JPG

adz8ZV.JPG

Z3byCT.JPG

PNpL8i.JPG

3Krk1P.JPG

LwZbJk.JPG

zUCvd5.JPG