Tram 15 gestremd door ongeval Rijswijkseweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Tram 15 gestremd door ongeval Rijswijkseweg

Den Haag - Vanavond even na elf uur vond er een aanrijding plaats op de Rijswijkseweg ter hoogte van de van Leeuwenhoekstraat.


Twee automobilisten botsten tegen elkaar op de kruising, waarbij een van de voertuigen op de trambaan tot stilstand kwam. De bestuurder van het andere voertuig heeft even verderop zijn auto in een parkeervak neergezet.

De automobilist raakte gewond bij het ongeval, waarvoor een ambulance ter plaatse werd gestuurd. Hij is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Tramverkeer werd enige tijd omgeleid in de richting van Nootdorp. Tijdens de afhandeling van het ongeval kregen de inzittenden van de tram de keuze om verder te lopen of te wachten. In verband met de regen besloten de meeste passagiers om in de tram te blijven wachten.

Een van de auto's raakte ernstig beschadigd aan zijn linker voorwiel en moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf. In afwachting van de berger heeft de HTM de auto met een speciale krik aan de kant gezet, om het tramverkeer weer vrij te geven.

Foto's: Sander Paardekooper

YvjnxX.JPG

QD0yVm.JPG

d5xbuu.JPG

mPvpQn.JPG

jsBRCV.JPG