Heftig eenzijdig ongeval Bonairestraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Heftig eenzijdig ongeval Bonairestraat

Delft - In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een heftig eenzijdig ongeval plaatsgevonden in de bocht van de Bonairestraat.


De automobilist van een Volkswagen Golf reed volgens omstanders met zeer hoge snelheid over de Insulindeweg richting de Bonairestraat, toen hij de macht over het stuur verloor.

In de bocht van de Bonairestraat ramde de automobilist een lantaarnpaal en vervolgens een boom. De auto kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand.

Bij aankomst van de hulpdiensten bestond er twijfel over wie de bestuurder was. De inzittenden hadden teveel alcohol gedronken. Eén van de inzittenden is door personeel van de ambulance onderzocht en vervolgens zonder spoed vervoer naar het ziekenhuis.

De andere inzittende (vermoedelijk de bestuurder) is na een blaastest aangehouden en vervoerd naar het politiebureau. 

Volgens een omwonende hebben zij daar eerder ongevallen meegemaakt, maar was de klap nog nooit zo hard geweest als bij dit ongeval. Volgens de politie hebben de automobilist en zijn passagier enorm geluk gehad dat zij slechts lichtgewond zijn geraakt. Het had volgens de politie veel ernstiger kunnen aflopen.

De Verkeerspolitie heeft uitgebreid onderzoek verricht. De Bonaireweg was tijdens het onderzoek in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Foto's en video: Donny Kooistra, Daan van den Ende

yHvVSZ.JPG

AvLD8D.JPG

QDAOUf.JPG

5RbblS.JPG

xsOEky.JPG

HwiMSc.JPG

MJs1F0.JPG

YF7Y9Q.JPG

RYDaQY.JPG

JLJAqH.JPG

954ItP.JPG

nHgU38.JPG

F1TFLO.JPG