Automobilist aangehouden na ongeval Koningin Julianaweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Automobilist aangehouden na ongeval Koningin Julianaweg

's-Gravenzande - Een 27-jarige automobilist uit 's-Gravenzande is vannacht aangehouden na een ongeval op de Koningin Julianaweg.


De bestuurder had elders in 's-Gravenzande een kop-staart aanrijding gehad met een grijze Opel personenauto. Na de aanrijding ging de bestuurder er vandoor. Tijdens zijn vlucht crashde hij op de rotonde met de Eikenlaan/Edisonstraat over een betonblok en belandde met zijn auto op zijn zijkant aan de andere kant van de weg tegen een boom. 

Op grond van de meldingen die bij de hulpdiensten waren binnengekomen, werden politie, brandweer, ambulancedienst en ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De inzet van het MMT werd echter gecanceld. Van een autobrand en/of beknelling, waarvoor de brandweer was gealarmeerd, bleek geen sprake.

Twee inzittenden van het voertuig waarmee de automobilist in botsing was geweest, zijn onderzocht in de ambulance. Een van hen is vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De bestuurder van het voertuig die dit alles had veroorzaakt is ook onderzocht in een ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Tijdens de controle in de ambulance beledigde en bedreigde hij het ambulancepersoneel. Tevens was de man onder invloed van alcohol. Op basis van deze zaken is hij door de politie aangehouden.

De 27-jarige man blies op het politiebureau maar liefst 580 ugl, dat is ruim twee keer de toegestane waarde. Hij zit vast op het politiebureau en zijn rijbewijs is ingenomen.

Video: Danny Botman en Rick Hebing

AsQuVD.JPG

1mh4Xa.JPG

GW6Ipl.JPG

99IhfG.JPG

khz4ew.JPG

zMh5uE.JPG

ZqlrlX.JPG

DU1Lht.JPG

KZgHdC.JPG

itQI5C.JPG

RqSlTO.JPG

TRoWXY.JPG

wZfY6m.JPG

3UITYz.JPG

i2pNmu.JPG

FGGPPE.JPG

4RKH4a.JPG