Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval Lozerlaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval Lozerlaan

Den Haag - De bestuurder van een personenauto is vanavond zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Lozerlaan.


Even voor twaalf uur raakte de kleine personenauto van de weg op het stukje Lozerlaan tussen de Escamplaan en de Loosduinse Hoofdstraat. De auto botste frontaal op een boom in de middenberm. Als gevolg hiervan raakte de bestuurder zwaargewond.

Meerdere eenheden van politie, brandweer en ambulance spoedden zich naar de plek des onheils. Ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd gevraagd ter plaatse te komen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Ter plaatse werd een zwaar gehavende auto aangetroffen. De bestuurder zat bekneld in het voertuig en kon, mede door zijn verwondingen, niet zelfstandig uit de auto komen. De brandweer heeft het linker voorportier weggeknipt zodat de ambulancedienst beter bij het slachtoffer kon komen. Nadat de ambulancedienst het slachtoffer deels heeft kunnen stabiliseren, is hij uit de auto gehaald om verder te kunnen worden verzorgd om hem naar het ziekenhuis te kunnen vervoeren.

Het slachtoffer is later met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance om ook onderweg de ambulanceverpleegkundige te kunnen assisteren bij de verzorging van het slachtoffer.

De verkeerspolitie van de Eenheid Den Haag heeft de aanrijding in onderzoek en heeft sporen van de aanrijding op beeld vastgelegd.

Vanmorgen werd er op twitter gevraagd uit te kijken naar een personenauto met een overeenkomend kenteken. Mogelijk was de persoon die deze auto bestuurde dus enige tijd vermist.

Foto's en video: Dejan Jeremic

MWxoLH.JPG

mCYa9g.JPG

uEhhTE.JPG

4rZ7fo.JPG

LwmkmR.JPG

WkInMA.JPG

FXZ1MQ.JPG

zsXaIi.JPG

0tuUdi.JPG