Opzittende scootmobiel zwaargewond bij ongeval | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Opzittende scootmobiel zwaargewond bij ongeval

Den Haag - Bij een aanrijding tussen een personenauto en een scootmobiel, raakte vanmiddag de bestuurder van de scootmobiel zwaargewond.


Het ongeval gebeurde om even na twaalf uur op de Ockenburghstraat, ter hoogte van de Loosduinse Hoofdstraat.  De bestuurster van de personenauto sloeg rechtsaf de Ockenburghstraat op en zag hierbij de scootmobiel over het hoofd, met een aanrijding als gevolg.

De ambulance alsmede de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd in verband met het ongeval. De traumahelikopter landde op de parkeerplaats van een nabijgelegen tuincentrum.

Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en werd daarbij op een vacuümmatras gefixeerd, waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.  De MMT-arts is hierbij niet meegereden, waarop het MMT is teruggekeerd naar haar basis op Rotterdam The Hague Airport.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten naar de toedracht van het ongeval. Gedurende het incident werd het verkeer geregeld door een politieagent.

Video: Nick van der Toorn


Foto's: B. v.d. Kooij, Nick van der Toorn en Fred van den Ende

w IMG 3332

gKTgJh.JPG

c7AF5P.JPG

O4cxc4.JPG

YoxtWR.JPG

RUEsL2.JPG

VZbPF7.JPG

XDBuWh.JPG

ZI6xMR.JPG

ouAGCM.JPG

klb3h0.JPG

1tXnAO.JPG

uskVLO.JPG

jQnlBL.JPG

w IMG 3352

FciEBr.JPG

LPNEXy.JPG