Drie aanrijdingen met (motor)scooters in de Schilderswijk | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Drie aanrijdingen met (motor)scooters in de Schilderswijk

Den Haag - Het was vanavond drie keer raak in de Haagse Schilderswijk met aanrijdingen tussen (motor)scooters en auto’s.


De eerste aanrijding vond plaats omstreeks kwart over acht op de Vaillantlaan nabij de Hoefkade. Een motorscooter botste daar achterop een personenauto. De Vaillantlaan werd in beide richtingen afgesloten voor werkruimte van de hulpdiensten.

De bestuurder van de motorscooter raakte ernstig gewond en werd gefixeerd op een vacuümmatras. Hij is vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De tweede aanrijding vond plaats omstreeks tien over negen op de Wouwermanstraat. Een motorscooter botste hier in de flank van een auto, die net uit een zijstraat kwam rijden. De bestuurder van deze motorscooter raakte hierbij gewond en ook hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De derde aanrijding vond plaats even voor half tien, wederom op de Vailliantlaan. Deze keer nabij de Parallelweg botste een snorscooter tegen de zijkant van een auto, die op dat moment af sloeg. De bestuurder van de snorscooter is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel.

Video: Sander Paardekooper (1e ongeval Vaillantlaan)

Foto's: Sander Paardekooper, Nick van der Toorn, Nick van Mourik en Donny Kooistra

Eerste aanrijding Vaillantlaan:

zOklcV.JPG

u5gDj5.JPG

wjF0ZL.JPG

Tt0HkP.JPG

Zbc1EI.JPG

pPHMMJ.JPG

Aanrijding Wouwermanstraat:

WE6VX7.JPG

4bqCy0.JPG

r3VHFr.JPG

r4HpZz.JPG

Tweede aanrijding Vaillantlaan:

rzS3Jg.JPG

nz7xBK.JPG