Vrachtwagen in de berm naast de A4 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Vrachtwagen in de berm naast de A4

Den Haag - De bestuurder van een vrachtwagen is op de snelweg A4 onwel geworden en met zijn wagen in de berm links naast de snelweg terechtgekomen.


Het ongeval gebeurde even na vier uur op de verbindingsweg van de A4 naar de A13 richting Rotterdam. Voor zover bekend zijn er geen andere voertuigen betrokken geraakt bij het ongeval.

Een ambulance kwam ter plaatse en vervoerde de bestuurder naar het ziekenhuis.

Na het onderzoek van de politie werd een plan van aanpak gemaakt voor de berging van het voertuig. Aangezien de gehele verbindingsweg (A4 -> A13) afgesloten moest worden voor de berging, is besloten om de vrachtwagen te laten staan en pas na 21:00 uur te starten met de berging.

Omstreeks 21:00 uur werd vervolgens de verbindingsweg afgesloten vanaf het Prins Clausplein. Verkeer naar Rotterdam werd omgeleid via de A4/A20. Medewerkers van de Vermeulen Groep zijn als eerste gestart met het weghalen van een deel van de struiken, waarna Vreugdenhil alle ruimte had om de vrachtwagen uit de berm te halen. Even na half twaalf was de vrachtwagen klaar om weggesleept te worden en kon de verbindingsweg weer worden opengesteld.

Video: Roy Wolters

Foto's: Roy Wolters en Sander Paardekooper

oPvWMx.JPG

YhxAAT.JPG

Cf0375.JPG

E0hKnS.JPG

k8kAHp.JPG

6gqNee.JPG

2i7dsU.JPG

2rJy6f.JPG

O61hHz.JPG

IAQ7Cs.JPG