Vliettunnel N14 afgesloten na aanrijding | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Vliettunnel N14 afgesloten na aanrijding

Den Haag - De Vliettunnel 'stad uit' van de N14 was vanmorgen geruime tijd afgesloten na een ernstig ongeval.


Het ging rond half zes blijkbaar fout bij het verlaten van de tunnel; op het punt waar de weggebruiker omhoog klimt naar de A4. Een auto kwam rechts naast de weg op het talud terecht, en kwam uiteindelijk op de zijkant tot stilstand. 

Twee inzittenden van de auto lagen bovenop het talud, en werden daar gestabiliseerd door personeel van de drie ambulances en het mobiel medisch team uit Amsterdam. Daarna zijn zij door brandweerpersoneel en ambulancebemanning naar beneden getild.

Eén inzittende is met spoed (A1) vervoerd; de tweede is zonder spoed vervoerd. De bestuurder van de tweede auto is kort door ambulancepersoneel onderzocht, maar hij hoefde niet vervoerd te worden.

De Vliettunnel is 'stad uit richting A4' afgesloten; in eerste instantie t.b.v. de hulpverlening maar later ook voor het sporenonderzoek van de VOA.

Update 10:30: De beide inzittenden zijn niet uit de auto geslingerd, maar zijn uit de auto geholpen door een passant en daarbij blijkbaar het talud op geholpen. Van beiden wordt onderzocht of ze alcohol gebruikt hebben. De bijrijder heeft positief geblazen; van de bestuurder is bloed afgenomen zodat later bepaald kan worden of hij/zij teveel had gedronken.

Foto's en video: Rene Hendriks


tiBgDZ.JPG

h69nkY.JPG

zcYCvK.JPG

nGDYM8.JPG

kOKMSc.JPG

3XL0sM.JPG

oUGF0Y.jpg

774FAk.JPG

eQDtDF.JPG

2ryP4n.JPG

UTrEw0.JPG

Njn4An.JPG

KAQH7n.JPG