Alcomobilist veroorzaakt aanrijding met politieauto Parallelweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Alcomobilist veroorzaakt aanrijding met politieauto Parallelweg

Den Haag - Een alcomobilist heeft aan het begin van de Oudejaarsdag een ongeval veroorzaakt nabij "De Put" waarbij in totaal drie voertuigen betrokken waren. Eén van die voertuigen betrof een politievoertuig.


Omstreeks kwart over twee reed de alcomobilist in de zwarte auto vanaf de Calandstraat rechtdoor naar de Vaillantlaan. Bij de kruising met de Parallelweg botste hij tegen de blauwe personenauto, die van links kwam en richting Station Hollands Spoor reed.

Door de botsing draaide de blauwe auto om zijn as en kwam daarbij de politieauto tegen, die in de richting van de Fruitweg reed. De agent kon de blauwe auto niet meer ontwijken en botste daar dus tegenaan.

Er is kort een ambulance ter plaatse geweest, maar er bleek niemand gewond te zijn. Wel bleek dat de bestuurder van de zwarte auto onder invloed reed, dus werd hij daarvoor aangehouden. De alcomobilist werkte echter niet mee bij zijn aanhouding, dus moest een agent hem een handje helpen de politieauto in. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor een tweede blaastest.

Team Verkeer heeft ter plaatse onderzoek gedaan en foto's van de situatie gemaakt. Beide personenauto's zijn weggesleept door berger Vreugdenhil en de politieauto is opgehaald door Team Transport van de politie.

Video: Sander Paardekooper en Brian Roeten

Foto's: Brian Roeten, Roy Wolters en Sander Paardekooper

tLtvxC.JPG

pRVV58.JPG

bJEUWk.JPG

FivVdl.JPG

uV5R4l.JPG

CjCpQ7.JPG

gVEJKJ.JPG

omk3tZ.JPG

6MFcMv.JPG

5PODTW.JPG

To2GIL.JPG

ZAInMd.JPG

Olgfrv.JPG

NNPrW8.JPG