Auto brandt uit na eenzijdig ongeval: inzittende er vandoor | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Auto brandt uit na eenzijdig ongeval: inzittende er vandoor

Zoetermeer - De inzittenden van een personenauto zijn er vannacht vandoor gegaan toen hun voertuig uitbrandde na een eenzijdig ongeval op de Amerikaweg.


Het ongeval gebeurde om iets over half vier. De automobilist is ter hoogte van de Buytenparklaan de rotonde aldaar over geschoten c.q. gelanceerd en is naast de weg tot stilstand gekomen en in brand geraakt.

Toen de tankautospuit van kazerne Stadshart en de politie ter plaatse kwamen troffen zij het voertuig volledig in vlammen aan. De inzittenden waren echter in geen velden of wegen te zien.

De brandweer heeft de autobrand geblust; de auto moet als verloren worden beschouwd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd.

De politie is op zoek gegaan naar de tenaamgestelde van de auto en heeft onder andere onderzoek gedaan in een woning aan de Sweelinckrode in Zoetermeer. Daar werd de tenaamgestelde niet aangetroffen.

Later bleek dat hij zich in een ziekenhuis had gemeld met verwondingen. Daar is hem een bloedproef afgenomen. De politie is nog op zoek naar een tweede inzittende; niet uitgesloten kan immers worden dat deze de bestuurder is geweest.

Video en foto's: Sander van den Berg

h7gcLU.JPG

CRCbbg.JPG

aBviTV.JPG

eaNnGN.JPG

SeYwiL.JPG

uIuDLQ.JPG

poUqzl.JPG

AxKr97.JPG

iD2mkZ.JPG

VSrGVp.JPG

xwKzA9.JPG

RnOt4D.JPG

De politie heeft onderzoek gedaan bij/in een woning aan de Sweelinckrode in Zoetermeer.

LKvetZ.JPG

9xLzGM.JPG

m85RRM.JPG