Hulpdiensten druk met aanrijdingen in Den Haag | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Hulpdiensten druk met aanrijdingen in Den Haag

Den Haag - De hulpdiensten zijn op deze 2e Paasdag druk met diverse aanrijdingen. Enkele personen raakten (licht)gewond.


Even voor het middaguur stond er een file met grotendeels strandgangers op de A12 / Utrechtsebaan op weg naar Scheveningen. Een stukje voor het viaduct bij Snackcar de Vrijheid vond er een aanrijding plaats tussen 3 personenauto's.

Een van de inzittenden raakte lichtgewond en is ter plaatse even nagekeken in de ambulance. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

De auto's waren er iets slechter aan toe, alle betrokken voertuigen moesten weggesleept worden door berger Vreugdenhil. In plaats van naar het strand konden alle inzittenden mee naar het depot van de berger.

Foto's: Sander Paardekooper (Tekst loopt door onder de foto's)

mg92mt.JPG

WAAe7K.jpeg

Yo0RkU.JPG

P0R5xT.JPG

BY6n6h.JPG

ApNT0L.JPG

Op de Moerweg ter hoogte van de Troelstrakade was het een uurtje later behoorlijk raak. Een bestelbusje botste daar met een forse snelheid achterop zijn voorganger, met een behoorlijke schade als gevolg.

De bijrijder van de voorste auto raakte hierdoor gewond en voor hem werd er een ambulance ter plaatse gestuurd. Na controle ter plaatse is deze man per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De voorste auto moest weggesleept worden door berger Vreugdenhil. Het verkeer vanaf de Moerweg kon slechts 2 van de 4 rijstroken gebruiken en dat leverde wat extra verkeersdrukte op.

Foto's: Sander Paardekooper (Tekst loopt door onder de foto's)

1wO6CT.JPG

WfkSKR.JPG

K0amQt.jpeg

drw87G.JPG

MtkzaT.JPG

DruFQo.JPG

pD3h69.JPG

yrzqi0.JPG

PfctZq.JPG

Gagm8B.JPG

Even voor half twee was de volgende aanrijding op de Hobbemastraat. Ter hoogte van de Brueghelstraat vond er een aanrijding plaats tussen 2 personenauto's.

De schade aan de voertuigen viel mee, maar wel raakte er iemand gewond. De ambulance vervoerde 1 persoon naar het ziekenhuis.

Foto's: Sander Paardekooper (Tekst loopt door onder de foto's)

XZPH9e.JPG

xHcrwC.JPG

caK7pt.JPG

Omstreeks half zes vond er weer een aanrijding plaats, dit keer op de Middachtenweg voor de verkeerslichten bij het Erasmusplein. De bestuurder van een personenauto botste daar achterop een leswagen.

Ambulancepersoneel heeft ter plaatse even de inzittenden van de leswagen nagekeken, maar die bleken verder niet gewond.

De bestuurder van de achterste auto was ook niet gewond, maar bleek onder invloed van alcohol het ongeval veroorzaakt te hebben. Deze bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een nadere ademanalyse.

Foto's: Sander Paardekooper

etDf0J.jpeg

ODk8we.jpeg

i1zUdS.JPG