Wederom aanrijding op beruchte kruising | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Wederom aanrijding op beruchte kruising

Rijswijk - Vrijdagmiddag even voor zes uur vond er wederom een aanrijding plaats op de beruchtste kruising in de Plaspoelpolder.


Op de kruising Diepenhorstlaan/Verrijn Stuartlaan botsten 2 auto's op elkaar, waarbij beide voertuigen een flinke schade opliepen. Politie en ambulance kwamen ter plaatse en een bestuurder is in de ambulance nagekeken in verband met pijn op de borst (opgelopen door de gordel).

Een bergingsbedrijf was reeds ter plaatse, maar volgens de informatie van de Politie (vanuit de RDW) waren beide voertuigen niet verzekerd. In plaats van de "normale" berger kwam daarom de Politieberger ter plaatse. Wel heeft de "normale" berger de groene auto in een parkeervak gezet, om zodoende de kruising weer vrij te maken.

Op het moment dat de Politieberger ter plaatse was gekomen, werd via de verzekerings-tussenpersonen duidelijk dat beide voertuigen toch verzekerd zouden zijn. Agenten hebben daarop besloten om de voertuigen toch niet in beslag te nemen, maar de bestuurders de gelegenheid te geven om later op de avond hun groene (verzekerings)kaart te laten tonen op het politiebureau.

Personeel van de Politieberger heeft de grijze auto ook nog even in een parkeervak geduwd en de weg schoongeveegd.

Foto's: Sander Paardekooper

devfEA.JPG

SdlQJ3.JPG

1RMWUr.JPG

w76VI1.JPG

SvAdC7.JPG

r3oxBe.JPG

6KMjiB.jpeg