Fietsster geschept door auto op de Loosduinseweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Fietsster geschept door auto op de Loosduinseweg

Den Haag - Bij een aanrijding tussen een auto en een fietsster is een vrouw zwaargewond geraakt.


Hulpdiensten werden gealarmeerd voor een ongeval tussen een fietsster en een auto op de Loosduinseweg.

Naast een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd. Normaal zouden zij met de traumahelikopter komen maar vanwege het weer kwamen zij met de auto.

De vrouw is verzorgd door personeel van de ambulancedienst en het traumateam. Het slachtoffer is gefixeerd in een vacuümmatras met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Personeel van het traumateam is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

De fiets is door de aanrijding gebroken en tientallen meters verder op het asfalt terecht gekomen.

De fietsster betrof een moeder, die met haar zoontje van 8 jaar oud aan het fietsen was. Beiden staken over op het fietspad richting de Apeldoornselaan. De automobilist reed over de Loosduinseweg en kon het fietsende zoontje nog wel ontwijken, maar schepte de moeder vol op zijn auto. Het zoontje was erg geschrokken, maar raakte niet gewond.

De politie heeft getuigen gehoord en gaat camerabeelden opvragen om te achterhalen wie het rode verkeerslicht heeft genegeerd. De VOA heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan en neemt beide voertuigen mee naar bureau Zichtenburg voor nader onderzoek. Vanwege dit onderzoek was een deel van de "Zevensprong" gestremd voor het verkeer.

Video en foto's: Sander Paardekooper

HH6gtg.JPG

AB9d0A.JPG

UCriut.JPG

Wtpbg6.JPG

44mj8N.JPG

9YQfCX.JPG

dgci5o.JPG

U2snxW.JPG

UgS3Ig.JPG

rNZQXN.JPG

mIHXwK.JPG

k7NvpM.JPG

ZuLD5q.JPG

hbZlqJ.JPG

GCTLiD.JPG

KTuk3A.JPG