Persoon zwaargewond na val uit woning | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Persoon zwaargewond na val uit woning

Den Haag - Zaterdagavond even voor tien uur is een persoon zwaargewond geraakt na een val van hoogte uit het raam van een woning op de 2e etage.


Het slachtoffer is zwaargewond op de stoep aangetroffen en ter plaatse door hulpverleners gereanimeerd. Hierna is is het slachtoffer met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De Oudemansstraat was in zijn geheel afgesloten tussen de Linnaeusstraat en de Paets van Troostwijkstraat, 7 politie-eenheden waren ter plaatse voor hulpverlening en afzetting.

Politie weet nog niet of het slachtoffer gevallen, gesprongen of geduwd is, FO (Forensische Opsporing) is ter plaatse gekomen t.b.v. onderzoek naar de toedracht.

De rijbaan van de Oudemansstraat is na overleg met de ter plaatse gekomen recherche na een uur weer vrijgegeven, er bleef wel een plaats delict rond de woning t.b.v. het FO onderzoek.

Later 's nachts moest de brandweer ter plaatse komen om de stoep te komen schoonspuiten. Uitkomst van het politieonderzoek zijn op dit moment nog niet bekend gemaakt door de politie.

Video en foto's: Sander Paardekooper

pWIW1I.jpeg

Ah3188.jpeg

d2Kx2f.jpeg

W6Cbnv.jpeg

651F6K.jpeg

irGNfs.jpeg

KnMrf9.JPG

Ci8jHf.JPG

6jv9Zk.JPG

h2tr1R.JPG

TMqS2f.JPG

xWQi8S.JPG