Gewonde bij ongeval op het Schenkviaduct | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Gewonde bij ongeval op het Schenkviaduct

Den Haag - Bij een forse kop-staart botsing op het Schenkviaduct is vanmiddag omstreeks kwart over twee één inzittende van een auto gewond geraakt.


Een Mercedes werd op de rijbaan richting Schenkkade/A12 gesneden door een auto die hem inhaalde. De auto werd bij deze actie aangetikt op zijn bumper en raakte daardoor in een spin. De Mercedes kwam daardoor 180 graden gedraaid op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer terecht en werd vervolgens van achteren aangereden door een derde auto.

De veroorzaker, de bestuurder van de auto die gevaarlijk inhaalde, is na het ongeval niet gestopt en reed door in de richting van de Schenkkade/A12.

Brandweer en ambulancedienst zijn ter plaatse gekomen, maar iedereen was al uit de auto, dus de brandweer hoefde enkel hand- en spandiensten te verlenen. Eén inzitende is in de ambulance onderzocht en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Na het ongeval was de rijbaan richting Rijswijkseplein tijdelijk afgesloten. Verkeer kon er wel aanvankelijk wel langs via de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer. Gedurende het aansluitende onderzoek van de VOA werd het Schenkviaduct echter in beide richtingen afgesloten.

De beide auto's zijn daarna afgevoerd door de politiekaan. Omstreeks half vijf was de VOA klaar met hun onderzoek en na het schoonvegen van de rijbaak kon kort hierna het Schenkviaduct weer worden vrijgegeven.

Video en foto's: Sander Paardekooper

Akiopn.JPG

VBrsZN.JPG

V0gph4.JPG

TrYK23.JPG

1VACOi.JPG

Mus6wO.JPG

7oHzw0.JPG

txBM9a.JPG

9uLvAk.JPG

d9YMKJ.JPG

Nj0mm3.JPG

UYzHrP.JPG

lgjd0x.JPG

iQMLd5.JPG

E69PS9.JPG

YX86FW.JPG

yu3DEy.JPG