File op A12 door ongeval auto met CD-kenteken | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

File op A12 door ongeval auto met CD-kenteken

Den Haag - Rond zes uur vanavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Utrechtsebaan 'stad in'


Een weginspecteur van Rijkswaterstaat kwam ter plaatse om de rechter rijstrook, die op dat punt al de afrit naar Den Haag CS en de Juliana van Stolberglaan is, af te sluiten. Medewerkers van de Rijkwaterstaat hebben deze rijstrook voorzien van een rood kruis.

Ter plaatse bleken drie auto's betrokken te zijn bij een kop-staart aanrijding. Het voertuig dat op het voorgaande voertuig is gereden is een auto met een CD-kenteken, behorend aan een persoon met een diplomatieke status, werkzaam bij een internationale organisatie.

Na het afsluiten van de rijstrook klaagden meerdere personen over letsel. Hierop heeft de meldkamer direct twee ambulances gealarmeerd, waarvan er één al bijna op locatie was, maar vanaf het Schenkviaduct de A12 op moest naar de afrit Nootdorp, om daar te keren.

Door het ongeval is er - terwijl de file al af nam aan het eind van de spits - een flinke vertraging ontstaan voor het verkeer dat Den Haag in wilde. Na de afhandeling van het ongeval heeft bergingsbedrijf Vreugdenhil de auto's afgesleept.

Foto's: Dean de Bood en Dejan Jeremić

iRYdsm.jpeg

VcNcll.JPG

kKzxfg.JPG

Ao164D.JPG

Ov6wvx.JPG

jY5klj.jpeg

Bxt8Om.JPG