Meerdere gewonden bij aanrijding op de A4 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Meerdere gewonden bij aanrijding op de A4

Den Haag - Vanmiddag heeft op de A4 bij het Prins Clausplein een groot ongeval plaatsgevonden, waarbij drie gewonden zijn gevallen.


Rond tien over half één kwamen een tankwagen en een personenauto met elkaar in botsing op de rijbaan richting Amsterdam. De personenauto kwam daarbij dwars voor de tankwagen te staan.

Verkeer achter het ongeval moest een noodremming doen en daarbij kwamen eveneens meerdere voertuigen met elkaar in botsing. Eén van de totaal zeven betrokken personenauto's vloog daarbij zelfs over de kop.

De hulpdiensten sloegen meteen groot alarm. Meerdere brandweervoertuigen, politie-eenheden, drie ambulances en twee traumahelikopters werden gealarmeerd. De inzet van het traumateam uit Rotterdam werd echter geannuleerd; zij werden dorgestuurd naar een melding op een camping in Wassenaar.

De brandweer heeft bij één van de auto's de portieren eruit geknipt, waarna de twee inzittenden konden worden bevrijd. Zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd, evenals een inzitende van één van de andere betrokken auto's. Ook hier is met het hydraulisch redgereedschap een deur uit de auto geknipt.

De hoofdrijbaan van de A4 richting Leiden was door het ongeval volledig afgesloten. Dat gold ook voor één rijstrook van de rijbaan richting Rotterdam. Deze afsluiting zal door het onderzoek van de Verkeersongevallenanalyse (VOA) nog enige tijd in beslag nemen.

Video en foto's: Rene Hendriks en Sebastiaan Barel

vS8Pvk.jpeg

NEua5D.jpeg

cvCX5w.jpeg

5w7Dcf.jpeg

k3rdTY.JPG

bYXpeu.JPG

69Z3qs.jpeg

9qCpZ6.jpeg

Jdeklx.jpeg

vZWfgV.jpeg

B77fJd.jpeg

9lBHGr.jpeg

eAg2S5.jpeg

vo8nNR.jpeg

Tm9dTz.jpeg

WQ6tFl.JPG

vOJqvQ.JPG

YNZhcS.JPG

MaTbei.JPG

3dzt5g.JPG

LY9LwP.JPG

53hT4a.JPG

Mtcw5Y.JPG

VssE8l.JPG

bYXpeu.JPG

rrIgtH.JPG