Bestuurder aangehouden voor belediging politieagenten | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Bestuurder aangehouden voor belediging politieagenten

Delft - Een kleine aanrijding op de Mijnbouwstraat leverde vanmiddag de bestuurder van een busje een ritje op naar het politiebureau.


Rond half vier kwamen een scooterrijder en een bestelbusje met elkaar in botsing op de Mijnbouwstraat/Maerten Trompstraat. De scooterrijder raakte door de aanrijding gewond.

Een politieagent ontfermde zich over het slachtoffer, waarna ambulancepersoneel dit overnam. Nadat de man in de ambulance was onderzocht, is hij naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. 

Politieagenten hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding en in het bijzonder de rol van de bestuurder van het busje daarbij.

Tijdens het horen van de bestuurder werkte deze niet direct mee toen hem vragen werden gesteld en om zijn identiteitsbewijs werd gevraagd. Daarnaast kon de bestuurder niet de benodigde transportvergunningen tonen, die hij bij zich diende te hebben. 

Toen de man ook nog eens de agenten een aantal keer beledigde, is hij door de agenten aangehouden. Ook hierbij werkte hij tegen en moest hij hardhandig in de handboeien worden geslagen. Daarna is hij snel overgebracht naar het politiebureau. 

Foto's: Danny Botman

QGcevN.JPG

LIUu2N.JPG

d5KL5K.JPG

t0uzdk.JPG

Y9jJBk.JPG

2n4dde.JPG

AjjQZC.JPG

0yJyiD.JPG

carouq.JPG

0UNowp.JPG