Voertuig op zijn dak bij ongeval Mercuriusweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Voertuig op zijn dak bij ongeval Mercuriusweg

Den Haag - Bij een ongeval tussen twee voertuigen is vanmiddag een auto op z'n dak terecht gekomen.


Het ongeval gebeurde even voor half drie, op de parallelbaan van de  Mercuriusweg in de richting van de Binckhorstlaan.

Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de grijze Ford de macht over het stuur kwijt. De auto reed tegen een betonnen bal aan, waarna het voertuig op z'n dak tot stilstand kwam op het fietspad.

Eén inzittende van de grijze auto is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is achter de ambulance aan gereden naar het ziekenhuis.

Een andere inzittende van het grijze voertuig is ook onderzocht, maar is niet vervoerd.

Update 16.20: De bestuurder van de witte Mercedes verklaarde dat hij op het kruispunt van de Rijswijkseweg met de Neherkade al was aangereden door de grijze auto. Die is er toen als een haas vandoor gegaan richting Binckhorstlaan, waarna de bestuurder van de grijze auto op de Mercuriusweg de macht over het stuur verloor. Volgens een andere getuige zou de auto op de Rijswijkseweg met de Laakweg ook een auto hebben geraakt en zijn doorgereden. De bestuurder probeerde nog te voet te vluchten, maar omstanders en later de politie wisten dit te verhinderen. Blijkt ook uit dit filmpje op Dumpert.

Update 23 april: de politie meldt dat de 35-jarige Haagse bestuurder (die niet de eigenaar van het voertuig is) poging tot doodslag ten laste wordt gelegd in verband met het inrijden op verschillende personen en goederen. Volgens de politie heeft de man gereden onder invloed van drugs, al dan niet gecombineerd met alcohol

Video en foto's : Sebastiaan Barel

5RfdSv.jpg

wkSwI0.JPG

FbibQZ.JPG

IQBSVJ.JPG

Wud4fw.JPG

hrh5R9.JPG

nSv6sK.JPG

1cPCNR.JPG

6QBy73.JPG

RK2HRb.JPG

x3xZo7.jpg

JsBppt.JPG

5PzdCZ.JPG

pUTsCQ.JPG