Forse aanrijding op de Erasmusweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Forse aanrijding op de Erasmusweg

Den Haag - Bij een ongeval met 2 personenauto's op de kruising Erasmusweg/Anna Bijnslaan is woensdagavond 1 inzittende gewond geraakt.


Door het ongeval liepen beide voertuigen forse schade op. De politie sloot in eerste instantie 1 rijstrook af van de rijbaan richting Erasmusplein.

Er kwam een ambulance ter plaatse en er bleek 1 persoon gewond te zijn. Deze is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Een van de voertuigen reed over de Erasmusweg in de richting van het Erasmusplein, maar over het andere voertuig werden verschillende verklaringen afgegeven. Mogelijk reed dat voertuig over de Erasmusweg vanaf het Erasmusplein en sloeg linksaf de Anna Bijnslaan in, maar het kon ook zijn dat deze auto vanaf de Medlerstraat kwam en de Erasmusweg wilde oversteken de Anna Bijnslaan in.

Om duidelijkheid te krijgen over het ongeval werd de hulp ingeschakeld van de VOA. Deze heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek verricht, waardoor zelfs de gehele Erasmusweg werd afgesloten in de richting van het Erasmusplein.

Beide voertuigen zijn door de politieberger weggesleept naar politiebureau Zichtenburg t.b.v. het VOA onderzoek.

Video en foto's: Sander Paardekooper

RB2Unb.jpg

ZL6CSk.JPG

Tgz1wS.JPG

ZHWLBE.jpg

kXsur7.jpg

DE0Pf4.jpg

ldmRvA.jpg

baKvtr.jpg

VV3VTo.jpg

Y6HTC6.JPG

mpmmvt.JPG

pTpnBs.JPG

1FRfoG.jpg