Alcomobilist vliegt uit de bocht Soestdijksekade | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Alcomobilist vliegt uit de bocht Soestdijksekade

Den Haag - Rond tien voor elf is vanavond een automobilist uit de bocht gevlogen toen hij van de Volendamlaan linksaf de Soestdijksekade op probeerde te rijden.


De voor rijden onder invloed van alcohol aangehouden bestuurder nam - afgezien van de mogelijke intoxicatie - om nog onduidelijke redenen de bocht 'te wijd' en parkeerde zijn bestelbus achterin een geparkeerde auto. Deze auto schoot door op een geparkeerde oldtimer-bus.

Agenten die niet veel later passeerden, waren daardoor toevallig snel ter plaatse en hebben eerste hulp geboden en de weg afgezet. De bestuurder raakte gewond door het ongeval en is door de ambulancedienst ter behandeling meegenomen naar et ziekenhuis.

Door de schade en lekkende olie heeft de politie de brandweer ter plaatse gevraagd. De olie wordt later door een milieubedrijf opgeruimd. Een bergingsbedrijf heeft twee voertuigen afgesleept.

Na behandeling in het ziekenhuis zal de bestuurder nog een kater krijgen; hij is dus aangehouden voor het veroorzaken van een ongeval en het rijden onder invloed van alcohol en zal daar het een en ander voor moeten uitleggen op het politiebureau.

Video en foto's: Dejan Jeremić

JG8c2K.jpg

PlbZic.jpg

z3TSzu.jpg

mCGOR5.jpg

FKC61H.jpg

rzTBln.jpg

17hWlr.jpg

3YK1fi.jpg

0TtLiQ.jpg

FnmjJU.jpg

t6x8qp.jpg

aBNnxU.jpg