Automobilist negeert afzettingen en botst tegen politieberger Monstersestraat | Regio15.nl

Automobilist negeert afzettingen en botst tegen politieberger Monstersestraat

Den Haag - Een automobilist is vannacht op de Monstersestraat tegen een politieberger gebotst nadat hij diverse politieafzettingen had genegeerd. 


De Verkeersongevallenanalyse was met de afronding van het onderzoek naar een verkeersongeval eerder die avond bezig, toen een automobilist met hoge snelheid een politieafzetting negeerde en vervolgens tegen een politieberger botste. 

De bestuurder werd meteen aangehouden en vervoerd naar het politiebureau. De bijrijdster werd door agenten opgevangen en is later door personeel van de ambulancedienst onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis.

De politieberger raakte beschadigd door het ongeval. Wonderwel raakten er geen agenten gewond. 

Waarom de man door de afzettingen reed en vervolgens tegen de politieberger is een raadsel. Het is niet bekend of de man in verwarde of beschonken toestand verkeerde. 

Eerder die avond had er een flink ongeval plaatsgevonden waarbij een alcomobilist werd aangehouden omdat hij teveel zou hebben gedronken. De brandweer moest toen knippen en de hondenbrigade moest optreden omdat agenten tijdens de hulpverlening werden lastiggevallen en uitgescholden. 

Update:

De bestuurder die vannacht tegen een politieberger botste is een 33-jarige man. Op het politiebureau bleek de man onder invloed te zijn en al langere tijd een ingevorderd rijbewijs te hebben. Ook beledigde hij tijdens de aanhouding agenten.

Video en Foto's: Daan van den Ende

fiiyPB.jpg

LqIGkc.jpg

WLN2Rw.jpg

FWyG2y.JPG

PusBd2.JPG

4CRYUs.JPG

wwPcbM.JPG

81rLSn.JPG

Yy0MKJ.JPG

WfQ3pN.JPG

q1h1Wa.JPG

h6VPRw.JPG

HZqRPE.JPG

ka9hkC.JPG

tHDlKT.JPG

sCwZLC.JPG

fSwKJS.JPG