Drie gewonden bij aanrijding Vreeswijkstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Drie gewonden bij aanrijding Vreeswijkstraat

Den Haag - In de Vreeswijkstraat heeft vanavond rond negen uur een aanrijding plaatsgevonden.


Door nog onbekende oorzaak reed een auto met een groot snelheidsverschil achterop een ander voertuig ter hoogte van de Woudenbergstraat. Omstanders die het ongeval hebben zien gebeuren hebben 1-1-2 gebeld, waarop hulpdiensten ter plaatse kwamen.

Ook werden de traumahelikopter uit Rotterdam en de brandweer gealarmeerd. Na eerste onderzoek door het ambulancepersoneel kon de traumaheli geannuleerd worden en bleek de technische inzet van de brandweer (voor bijvoorbeeld het open knippen van het dak of een deur) niet nodig.

Agenten hebben direct na het ongeval in de nabijgelegen bosjes naar voorwerpen gezocht. Ook is er een zoekslag gemaakt in het Zuiderpark. Waar de politie naar op zoek was is niet bekend.

In verband met het ongeval werd de Vreeswijkstraat in beide richtingen direct afgesloten voor alle verkeer zodat hulpverleners veilig konden werken. Voor meerdere slachtoffers zijn uiteindelijk drie ambulances ter plaatse geweest. Eén situatie was dusdanig ernstig dat een ambulance met spoed van incident-locatie naar het ziekenhuis is gereden voor verdere behandeling.

De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen op de bergingswagen meegenomen, waarna de politie rond kwart voor elf de weg kon vrijgeven.

Video en foto's: Dejan Jeremić en Calvin de Kleijn

s7nSSj.jpg

druKzh.JPG

BEVuJV.JPG

rrLvo4.JPG

bcKMVJ.jpg

yF0Jpl.jpg

Ym8dEl.jpg

bmetqE.jpg

vXihHQ.jpg

V0gmVr.jpg