Ravage na eenzijdig ongeval | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Ravage na eenzijdig ongeval

th-img_0764Den Haag - Een eenzijdig ongeval op de Bezuidenhoutseweg heeft vanavond een ware ravage veroorzaakt.

De bestuurder van een Land Rover Discovery, een 57-jarige Hagenaar, reed vanuit de richting van de Hofzichtlaan naar het centrum van Den Haag en klapte tussen de Hofzichtlaan en de Reigersbergenweg met hoge snelheid op twee geparkeerde auto's. Eén van de auto's werd daardoor tegen een boom aangedrukt en kan als total loss worden beschouwd. De andere auto schoof door de klap van de aanrijding zwaar beschadigd de weg op.

Omdat men van een beknelling uit ging is naast enkele ambulances, motorambulance en de politie, ook de brandweer gealarmeerd. Maar er bleek al gauw dat van een beknelling geen sprake was. De bestuurder van de Land Rover kwam er wonderwel ook zonder al teveel kleerscheuren vanaf. Hij is wel per ambulance voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Daar is een bloedproef afgenomen bij de man, omdat er mogelijk alcohol in het spel zou zijn.

De aanrijding is veroorzaakt doordat de bestuurder zou zijn afgeleid door een hondje dat zich in zijn auto bevond. De Bezuidenhoutseweg was tijdelijk afgesloten vanaf de Hofzichtlaan in de richting van Den Haag/Centrum.

Video: Rene Hindriks

{flv}20101022{/flv}

Foto's: Machiel Janssen en Ron Pietersen

wm-img_0771

wm-img_0772

wm-img_0789

wm-img_0795

img_1138_sm_c

img_1141_sm_c