Vrouwengevecht bij station Den Haag-Hollands Spoor | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Vrouwengevecht bij station Den Haag-Hollands Spoor

station

th-IMG_1436Den Haag - In de fietsers- en voetgangerstunnel bij station Den Haag-Hollands Spoor ontstond rond 15.45 uur de nodige consternatie.Twee dames vonden elkaar om nog onduidelijke redenen niet zo aardig en zij vlogen elkaar daarom maar letterlijk in de haren.

Niet alleen vele voorbijgangers waren getuige van dit onverkwikkelijke schouwspel, maar omdat het vlak voor de aldaar hangende camera's plaats vond, waren ook de ordediensten al snel op de hoogte. Dat leidde er toe dat een flink aantal politiemensen en beveiligingsmedewerkers zich naar de tunnel spoedde om aan het gevecht een einde te maken.

Daar bleek dat één van de vrouwen al gevlucht was en dat de ander, aangedaan en lichtgewond, nog aanwezig was. De verpleegkundige van de motorambulance heeft de vrouw kort nagekeken en het bleek dat zij niet naar het ziekenhuis hoefde. In plaats daarvan is zij naar het politiebureau getogen om aangifte te doen.

Omdat de andere 'kemphaan' op de camerabeelden staat, is het vermoeden dat zij vroeg of laat door de échte sterke arm aangesproken zal worden.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper

IMG_1435

IMG_1436

IMG_1437