Oud en Nieuw perikelen 2014 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Oud en Nieuw perikelen 2014

Haaglanden - In dit item treft u de 'overige' Oud en Nieuw gerelateerde gebeurtenissen aan die onze fotografen/filmers in de loop van vandaag en Oudejaarsnacht in beeld brachten.


Van de meer in het oog springende gebeurtenissen zullen wij steeds in een afzonderlijk item verslag doen.

Uiteraard mag u ook foto's insturen als u denkt dat die in deze rubriek thuishoren. Kijk hier als u wilt weten hoe u het beste foto- en/of videomateriaal kunt insturen.

Den Haag/11.07 uur - De brandweer wordt gealarmeerd voor een brandje in een kelderbox van een portiekflat aan de Wolmaransstraat. Onverlaten hebben daar vuurwerk naar binnen gegooid. De brandweer heeft het brandje snel geblust. De deur van de portiekflat moest er al er eerder aan geloven: de ruit is vernield door vuurwerk. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 4033

w IMG 4030

Den Haag
-Er wordt druk aan de houtstapels gewerkt voor vannacht, zoals hier op het Castricumplein (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 4044

w IMG 4047

Den Haag - Van een iets andere orde van grootte zijn de stapels op het strans van Scheveningen en Duindorp (Foto's: Rene Hendriks)

De stapel op het strand van Scheveningen...

w PEEN4243

...en die op het strand bij Duindorp.

w PEEN4270

Den Haag - En deze viervoeter heeft geen aandacht voor al die bouwkundige activiteiten en is zo te zien bezig met de voorbereidingen voor de Nieuwjaarsduik (Foto: Rene Hendriks)

w PEEN4258

Poeldijk - Aan de De Backerstraat vloog door ombekende oorzaak een coniferenhaag in de brand. Enkele nabij geparkeerde auto's konden in veiligheid worden gebracht. De coniferenhaag liep flinke schade op. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 4059

w IMG 4069

Den Haag - Op een veldje op de kruising van de Paets van Troostwijkstraat met de Genestetlaan in Laak is ook een flinke brandstapel gebouwd. Kaja is een 22-jarige buurtgenoot die zeer onlangs werd getroffen door een hersenbloeding. Ook namens ons veel sterkte Kaja! (Foto: Robert Johnson)

w DSC 4503

Zoetermeer - Ook op de Sharounlijn wordt er druk gewerkt aan de brandstapel voor vannacht. (Foto: Martin van Oostveen)

w IMG 7334

Zoetermeer - En zo zag het er vannacht uit op de Sharounlijn (Foto: Marcel Hillebrand)

w IMG 6627

Scheveningen - Even lijkt het of de brandstapel van Scheveningen vroegtijdig in brand is geraakt: er stijgen dikke rookwolken op. Maar het blijkt helmgras in de Jongeneelstraat te zijn, wat waarschijnlijk door een verdwaalde vuurpijl in brand is geraakt (foto: Rogier Visser)

w IMG 0628

Den Haag - Aan de Peilstraat kwam een brandmelding op het dak binnnen. Om de brand te blusssen was het benodigd om het dak van de garage deels te slopen. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 0054

Den Haag - Omstreeks tien voor twaalf brak er brand uit in een schuurtje aan de achterzijde van een woning aan de Weesperstraat. Daarbij weet de brandweer de brandoverslag van het schuurtje naar de woning te voorkomen. De brandweer schaalde op naar 'middelbrand'. Ook zijn er vijf konijnen gered bij de brand. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SBF53841

w IMG 1716


w IMG 1719

Zoetermeer - Vannacht vloog een schutting in de brand bij een woning aan de Velddreef. De brandweer heeft de brand snel geblust. (Foto: Marcel Hillebrand)

w IMG 6656

Delft - Tijdens bluswerkzaamheden in een lunchroom op de Schoemakerstraat, spotte een aanwezige politieagent dikke rookwolken bij een nabijgelegen woonhuis. Naast dit huis stonden twee scooters in brand; een brandweereenheid die op het punt stond retour kazerne te gaan heeft deze brand geblust. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 7839

w IMG 7843

w IMG 7860

Een mooie foto van de brandende stapel op het strand bij Duindorp (Foto: Hanneke Bonnes)

w 20141231 235425 1

Den Haag - En op Nieuwjaarsdag fijn helpen om de straat weer schoon te krijgen!! (Foto: Ivar Gieles)

w IMG 4377