Gewonden en schade bij zomerstormpje | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Gewonden en schade bij zomerstormpje

Regio - De 'zomerstorm' heeft vandaag voor flinke schade en een gewonde gezorgd.


Het waaide flink en dat was te merken aan de hoeveelheid brandweermeldingen. Van relatief kleine meldingen tot grotere en bijzondere meldingen heeft de brandweer vandaag moeten uitrukken. Diverse (oudere) bomen vielen (gedeeltelijk) om. Een tak kwam bovenop een vrouw die net haar auto had geparkeerd, zij raakte gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis. 

Scheveningen - Een deel van het podium van het Schollenpop festival is de haven ingewaaid. Er zijn ook diverse zeilen gescheurd. Niemand raakte gewond (Foto's: Nicky Pronk).

OxojTr.jpg

2Fp30a.jpg

B0YZr5.jpg

KPAzQW.jpg

Naaldwijk - Een boom op de Dijkweg dreigde om te vallen op het meer dan 180 jaar oude huize Bijdorp. De brandweer is daarom uiterst voorzichtig te werk gegaan. De boom was volgens omstanders al ouder dan 100 jaar. (Foto's: Fred vd Ende)

EDAMMk.JPG

vnWJz9.JPG

MCx0XD.JPG

7ejY0T.JPG

Den Haag - Een tak die op de Mozartlaan van een boom waaide belandde bovenop een vrouw. Vanwege de verwondingen van de vrouw is er meteen een ambulance gealarmeerd. Personeel van de ambulancedienst heeft de vrouw verzorgd en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ronald Vrolijk)

Ihexy2.jpg

wVH5u2.jpg

3WUSn1.jpg

4bYN5P.jpg

bUzA8X.jpg

Wassenaar - Op het strand tussen Wassenaar en Scheveningen raakte rond zes uur een kitesurfer gewond nadat deze door een harde windvlaag tegen de grond was gesmakt. Ambulancedienst, reddingsbrigade en KNRM werden ingeschakeld om het slachtoffer in veiligheid te brengen en naar het ziekenhuis te vervoeren. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. (Foto's: Michael Hulsing)

NIuL2g.JPG

EPfsb1.JPG

NJsj1a.JPG

v2IQF0.JPG