Grote 'Integra'-controle in Voorburg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Grote 'Integra'-controle in Voorburg

Voorburg - Verschillende overheidsdiensten hebben donderdagavond een grote verkeerscontrole gehouden op de Prinses Irenelaan.


Functionarissen van onder andere politie, Douane en Belastingdienst hebben een groot aantal auto's onderzocht, waarbij veel zaken aan het licht kwamen.

De auto's werden elders aan de hand van hun kenteken door ANPR-voertuigen eruit gepikt en door motorrijders van de politie naar de locatie van de controle begeleid.

Daar kwamen de nodige zaken aan het licht en zijn volgens de politie nieuwe aanknopingspunten voor vervolgonderzoeken naar voren gekomen.

Ruim 600 bestuurders werden gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs en hieruit volgden twee aanhoudingen.

Zeven voertuigen zijn in beslag genomen voor witwassen en belastingschulden. Twee voertuigen zijn buiten bedrijf gesteld in verband met openstaande boetes. Er werd voor ruim 14.000 euro geïnd in verband met openstaande vonnissen en boetes.

Voorts werden diverse processen-verbaal opgemaakt voor verkeersovertredingen, zoals niet dragen autogordel, mobiel bellen achter het stuur, defecte verlichtine, lekke uitlaat etc.

Eén dame werd ten slotte aangehouden wegens belediging. Twee andere personen werden aangehouden wegens verboden wapenbezit.

Video en foto's: Rene Hendriks, Sebastiaan Barel en Herman van der Woude

qcpVqu.JPG

IFqjTt.JPG

yM9zhv.jpeg

dtizSm.JPG

6pRp7V.jpeg

dO5oyK.jpeg

Knol4B.jpeg

BQLMc5.jpeg

FVETqQ.JPG

EGitpM.JPG

6ECmW0.jpeg

6D6iOa.jpeg

oigZKh.JPG

qFM8Jy.jpeg

IPIvb1.jpeg

c3waSF.jpeg