Win een exclusieve Regio15 jaarkalender 2020 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Win een exclusieve Regio15 jaarkalender 2020

Regio15 - Net als de voorgaande jaren heeft Regio15 ook dit jaar een unieke eindejaarsactie.


In 2016 en 2017 hebben wij een kerstballenactie gehouden. In 2018 hebben wij jaarkalenders weggeven. Deze jaarkalenders waren zo populair en daarom doen we het dit jaar opnieuw! Als dank voor de belangstelling en het vertrouwen in Regio15 geven wij dit jaar opnieuw vijftien jaarkalenders weg. Deze kalenders zijn exclusief. Iedere maand van de kalender bevat de meest bijzondere, heftige of opmerkelijke foto (zonder watermerk en in de hoogst mogelijke kwaliteit) van die maand in 2019. In januari 2019 kijken we terug op de heftige gasexplosie in de Jan van der Heijdenstraat en in februari 2019 kijken we terug op de verwoestende brand van zwembad de Boetzelaer in Monster.

Hoe maak ik kans op de Regio15 jaarkalender 2020?

Het afgelopen jaar hebben wij veel nieuws gebracht dankzij waardevolle tips op de WhatsApp-tiplijn. Maar liefst 7300 tips zijn er op de WhatsApp-tiplijn binnengekomen. Iedere tip lopen wij uit. Soms was een tip niets, soms bleek de tip heel waardevol. Zonder deze tips kunnen wij het nieuws niet brengen. Namens de fotografen én redactieleden van Regio15 danken wij alle tipgevers die ons het afgelopen jaar hebben getipt!

Voeg Regio15 toe aan uw contactpersonenlijst (als u dat nog niet heeft gedaan) (0615151502) en stuur een WhatsApp met de tekst: kalender2020+woonplaats. Heeft u geen Whatsapp ? Dan kunt u via Telegram hetzelfde bericht sturen naar @regio15.Als u in Zoetermeer woont, stuurt u dus: kalender2020+zoetermeer. Na het ontvangen van uw bericht, krijgt u automatisch een bevestigingsbericht. U weet op dat moment dat uw bericht succesvol is ontvangen.

Hoe zit het met mijn privacy?

Regio15 hecht veel waarde aan de privacy van tipgevers. Als u meedoet aan de eindejaarsactie dan zullen uw gegevens nooit worden gedeeld met derden. Als u in de toekomst contact opneemt met Regio15 (als u bijvoorbeeld een nieuwstip heeft) dan kunt u er uiteraard ook van uit gaan dat wij zorgvuldig en discreet met uw gegevens om gaan.  Zie voor meer informatie onze privacy policy.

Actieperiode

U kunt meedoen tot en met maandag 16 december 2019 23:00 uur. 
Op dinsdag 17 december 2019 worden de winnaars persoonlijk geinformeerd.

Heeft u niet gewonnen?

Helaas. Volgend jaar beter!
Alleen de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
Ontvangt u geen bericht van ons? Dan heeft u (helaas) niet gewonnen. 

Ik heb niet gewonnen. Kan ik deze jaarkalender 2020 ook kopen?

Nee, de Regio15 jaarkalender 2020 is niet te koop.

Winnaars

Gefeliciteerd!
De winnaars worden op dinsdag 17 december 2019 persoonlijk op de hoogte gebracht.
De kalenders zullen de laatste week van december per post worden opgestuurd. 

Zo zag de jaarkalender er van 2019 uit:

kalender

Kleine lettertjes 

De redactie selecteert de winnaars aan de hand van de ontvangen WhatsApp-berichten. Berichten die na maandag 16 december 23:00 uur worden gestuurd tellen niet meer mee. Alleen berichten via de WhatsApp-tiplijn met de tekst kalender2020+woonplaats worden meegenomen. Bij twijfel over de echtheid van een profiel of inzending (bijvoorbeeld iemand die met twee of meerdere profielen meedoet) kan/kunnen deze perso(o)n(en) worden uitgesloten zonder daarvan over op de hoogte gesteld te worden. De redactie stelt alleen de winnaars persoonlijk op de hoogte. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De redactie organiseert deze actie omdat we het leuk vinden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor wat voor schade dan ook als gevolg van deze actie.