Overig nieuws tijdens de jaarwisseling 2019/2020 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Overig nieuws tijdens de jaarwisseling 2019/2020

Haaglanden - In dit item kunt u het nieuws volgen over de 'overige' incidenten die hebben plaatsgevonden tijdens Oud en Nieuw.


Dat zijn incidenten waarvan geen afzonderlijk item is gemaakt op de website.

Den Haag - Rond kwart voor zeven werd brand gemeld bij een woning aan de Willem van Nieuwenhuizenlaan in Leidschenveen. Aldaar bleek dat er tuinmeubilair in brand was gestoken. Bij de brand die daarop ontstond, raakten serre en deuren van de woning zwaar beschadigd. De brandweer heeft de brand geblust en het 'nader bericht' was 'kleine brand'.

lstJ0r.jpeg

ZNAfAH.JPG

7zOBDK.JPG

ZvztE6.jpeg

6RcSEs.JPG

5wh5Hf.jpeg

Den Haag Aan de Chicagostraat hebben meerdere containers in brand gestaan. De brandweer heeft alle containers onder water gezet. (Foto’s: Tim de Kleijn)

4cSls8.JPG

7ILbG1.JPG

oqWjAT.JPG

Poeldijk - In de Fresiastraat is vanavond brand ontstaan in/bij een woning. Met name rond de garagedeur is veel schade ontstaan.

ggxj1c.JPG

XPW3Ia.JPG

AXS457.JPG

mm6n84.JPG

Den Haag - Op last van de politie is vanavond in de Doornstraat een hoeveelheid pallets en kerstbomen verwijderd, die vermoedelijk bestemd waren voor een vreugdevuurtje.

qZiPFa.jpeg

o5b3ne.jpeg

kmDxL7.jpeg

5nY1GK.jpeg

Wateringen Op de Hoflaan ter hoogte van de Hofboerderij zijn een groot aantal autobranden in brand gestoken. De brandweer is enige tijd bezig geweest om het buitenbrandje te blussen. (Foto’s: Tim de Kleijn)

mb39vY.JPG

kVhv7x.JPG 

Den Haag - In de Thijssestraat werd een scooter in brand gestoken. Een omwonende deed nog bluspoging met een emmer water, maar dat had niet het gewenste resultaat. De scooter is geheel uitgebrand.

YxLpa0.JPG

nKtQDw.JPG

Den Haag - Op de Elandstraat (bij de Albert Heijn) wordt een scooter in brand gestoken. De brandweer blust het ding.

GgeMgS.JPG

NkzTv7.jpeg

RKLgp7.JPG

Qoe0VE.JPG

yUpSly.jpeg

Den Haag - Even voor elf uur brak er brand uit in het bos nabij de kruising De Genestetlaan/Jan van Beersstraat, tegenover de locatie waar voorheen altijd het Vreugdevuur in Laak was. De locatie was lastig te bereiken voor de brandweer vanwege een sloot die tussen hen en de brand ligt. Van een afstandje heeft men de brand uiteindelijk kunnen blussen.

rNVbGj.JPG

YPotx8.JPG

iwhkD2.JPG

nDb2N5.JPG

WlKTzQ.JPG

Den Haag - Vannacht is brand uitgebroken op het balkon van een flat aan de Morweg. De brand heeft ook de woning zwaar beschadigd. De brandweer schaalde op naar 'middelbrand'. Meerdere flatbewoners zijn geëvacueerd en tijdelijk elders opgevangen.

bJkUyc.JPG

wPwR4q.JPG

js1HrT.JPG

UeyfOL.JPG

1rTWSi.JPG

Den Haag - Vannacht heeft brand gewoed in de containerruimte van een flat aan de Lozerlaan. Vermoedelijk is de brand ontstaan door vuurwerk.

EZroWu.JPG

Nwg6qp.JPG

uLsvds.JPG

A29Wfw.JPG

Den Haag - Vannacht werd brand gemeld in een woning aan de Van Boezelaerlaan. Het vermoeden bestaat dat in het pand vuurwerk is onstoken. Het brandje is met een handblusser geblust.

A3r7m9.jpeg

1GpOM7.jpeg

jz4894.jpeg

0a5VWp.jpeg

Den Haag - Diverse afvalcontainers zijn deze nacht in brand gestoken, zoals hier op de Brueghelstraat.

9FdENc.JPG

Zoetermeer - Brandweer gealarmeerd voor een melding gebouwbrand winkel aan de Lijnbaan in Zoetermeer, dit betrof een buitenbrand naast bakker Jongerius. Na het blussen van de brand is ook de gevel even afgespoten door de brandweer.

7viLFO.JPG

PuELr8.JPG

jMtUAA.JPG

67jRQn.jpeg

Den Haag - Even na vijf uur trok er veel politie naar het Plein voor een aanhouding van een persoon. Waarvoor deze man is aangehouden is niet bekend, maar hij werkte niet mee bij zijn aanhouding. Toen de man eenmaal op de grond onder controle was gebracht, kreeg hij handboeien om en werd hij overgebracht naar het politiebureau.

x9laGg.JPG

rJsWPA.JPG

iEUhBE.JPG

RqxpwO.JPG

u3kIH8.JPG