Twee doden gevonden in woning Beukstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Twee doden gevonden in woning Beukstraat

 Den Haag - Veel hulpdiensten zijn vanmiddag rond twaalf uur gealarmeerd voor een incident in een woning in de Beukstraat.


Meerdere brandweervoertuigen, vijf ambulances, de OvDG (officier van dienst geneeskundig) en de traumahelikopter met het traumateam uit Amsterdam werden gealarmeerd.  De inzet van de traumahelikopter is later weer geannuleerd; de helikopter is teruggekeerd naar de basis.

De brandweer heeft metingen verricht, en is daarna weer vertrokken. De politie heeft een groot gedeelte van de straat afgezet ivm het incident.

Over de aard van het incident worden nog geen mededelingen gedaan. 

Update 13:15: De woordvoerder van de politie laat weten dat er in de woning twee overleden personen zijn aangetroffen. De politie start een onderzoek naar de toedracht. Het is dus ook nog niet duidelijk of het om een misdrijf, een ongeval of zelfdoding gaat. Inmiddels is de forensische opsporing ook ter plaatse gekomen; rechercheurs doen onderzoek bij en in de woning.

Update 19:00: De politie maakt bekend dat uit onderzoek is gebleken dat de twee aangetroffen personen niet door een misdrijf om het leven zijn gekomen.

Video en foto's: Daan van den Ende

KccORD.JPG

eqUM27.JPG

HNOeA1.JPG

r65gTl.JPG

dhZBTv.JPG

VBpwT2.JPG

Yl0AfX.JPG

meLSkD.JPG

kaTK3k.JPG

wpxAng.JPG

MoowTC.JPG

FkkjG7.JPG

bTEuTt.JPG

83A9KY.JPG

UCTDkb.JPG