Woning overvallen in Zusterstraat | Regio15.nl

Woning overvallen in Zusterstraat

20130723-zusterstraat-kop16t-Zusterstraat14

Den Haag - Vannacht heeft er een overval op een woning plaatsgevonden in de Zusterstraat, waarbij de bewoner lichtgewond raakte.


Omstreeks vijf over half vier belde een man aan bij een woning aan de Zusterstraat. De 23-jarige bewoner opende de deur, waarna een worsteling ontstond tussen de bewoner en de overvaller.

Na de worsteling wist de overvaller met een aantal goederen weg te komen. De bewoner raakte lichtgewond.

Korte tijd later waren meerdere eenheden van de politie ter plaatse. Op basis van het signalement van de overvaller hield de politie omstreeks kwart voor vijf een persoon aan op de Zamenhofstraat. Deze persoon bleek niet betrokken bij de overval en is heengezonden.

Het signalement van de dader luidt: licht getint, tussen de 1.75 en 1.80 lang, tussen de 40 en 50 jaar oud, onverzorgd 'junkachtig' uiterlijk, mager postuur, ongeschoren gezicht, kort, onverzorgd grijs haar, opvallende jukbeenderen, vooruitstekend kin en ingevallen gezicht en droeg een t-shirt met een kraag en een spijkerbroek.

Bent u getuige geweest van deze overval? Of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Neem dan contact op met de recherche van Bureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.

Video en foto's: Ferrie van der Geer

w-Zusterstraat3

w-Zusterstraat7

w-Zusterstraat10

w-Zusterstraat12

w-Zusterstraat13

w-Zusterstraat14

w-Zusterstraat17