Man overvallen in woning Van Musschenbroekstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Man overvallen in woning Van Musschenbroekstraat

Den Haag - Drie nog onbekende mannen overvielen vannacht een 34-jarige Hagenaar in zijn woning aan de Van Musschenbroekstraat. 


Het slachtoffer kwam rond vier uur thuis en wilde zijn voordeur openen, toen de mannen uit het niets opdoken. Ze bedreigden hem met wapens en werkten hem de woning in. Hier werd het slachtoffer in bedwang gehouden door één van de verdachten, terwijl de andere mannen de woning doorzochten. Na enige tijd vertrokken de mannen met een geldbedrag en wat persoonlijke goederen van het slachtoffer.

Na enige tijd wist de man de politie te alarmeren, die in de nabije omgeving nog gezocht heeft naar de verdachten. Zij werden niet meer aangetroffen.

Er is slechts een summier signalement bekend van de verdachten. De mannen hebben allen een getinte huidskleur en kortgeschoren haar. De verdachte die de man als eerst confronteerde was zo’n 1.85 meter lang, tussen de 20 en 26 jaar oud, droeg een lichtbruine jas en had geen gezichtsbeharing. Een andere verdachte droeg witte Nike-schoenen. De mannen spraken in de Spaanse taal met elkaar.

Het is opvallend dat er zondagavond ook al een overval in de van Musschenbroekstraat was.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met het Twisterteam, het overvallenteam van de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video en foto's: Robert Johnson en Dejan Jeremic

w-DSC 9682

w-IMG 6774

w-IMG 6782

w-DSC 9706