Mannen overvallen woning Marineblauw Zoetermeer | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Mannen overvallen woning Marineblauw Zoetermeer

Zoetermeer - Een mannelijke bewoner van een huis aan het Marineblauw is vanmorgen gekneveld bij een overval.


Volgens de politie is de overval uitgevoerd door drie mannen. Zij belden rond 09.00 uur aan bij het slachtoffer, die daarna direct vast werd gepakt door de daders.

Het slachtoffer moest onder dwang geld en goederen pakken, waarna de daders de man vastbonden en het huis - in nog onbekende richting - verlieten.

Politieagenten hebben direct na de melding de omgeving afgezocht maar kwamen de daders niet meer op het spoor. Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te onderzoeken en te behandelen.

Van twee van de drie daders is een signalement bekend: Dader 1 had een nette lange zwarte jas, en zag er verder opvallend net uit. De tweede dader droeg een blauw Adidas-trainingspak en sprak Engels, en van hem wordt vermoed dat hij uit het Oostblok komt. Over de derde dader is geen signalement bekend.

Op het Marineblauw is een Plaats Delict afgezet. Medewerkers van Forensische Opsporing verrichten daar onderzoek. Naast het eigen onderzoek is de politie ook nog op zoek naar getuigen, die de daders het huis in of uit hebben zien gaan, of in de omgeving hebben zien lopen. Deze getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Video: Fred Wolters

Foto's: Dejan Jeremic en Shane Alders

w-IMG 7694

w-IMG 7697

w-IMG 7706

w-IMG 7711

w-IMG 6808

w-IMG 6813

w-IMG 6823

w-IMG 6826