Beroving bij tankstation Shell Westlandseweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Beroving bij tankstation Shell Westlandseweg

Delft - Vanavond vond er een beroving plaats op het terrein van het tankstation van de Shell aan de Westlandseweg.


Rond tien voor elf waren medewerkers van het tankstation bezig met het afsluiten van de zaak. Een onbekende man kwam het terrein van het benzinestation op fietsen. Hij bedreigde een medewerker die voor de zaak stond met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld.

Met enkele persoonlijke bezittingen van de medewerker is hij er op de fiets vandoor gegaan in de richting van Rijswijk. De 20-jarige medewerker achtervolgde de verdachte korte tijd, maar raakte hem kwijt. Er raakte niemand gewond.

De politie heeft na de overval de omgeving afgezocht naar de dader en heeft op strategische posities op de uitkijk gestaan. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

De verdachte is tussen de 20 en 25 jaar oud, heeft een donkere huidskleur en droeg een zwarte jas met capuchon en bontkraag. Meer bijzonderheden zijn niet bekend.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van bureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto's
: Dejan Jeremic

w IMG 7055

w IMG 7059

w IMG 7062

w IMG 7064

w IMG 7066

w IMG 7074