Twee mannen mishandelen vrouw bij overval | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Twee mannen mishandelen vrouw bij overval

Zoetermeer - Bij een overval in een woning aan het Hulstpark in de wijk Seghwaert is vanavond de bewoonster mishandeld.


Rond tien voor half acht kreeg de politie de melding dat er een woningoverval had plaatsgevonden aan het Hulstpark. Na kort onderzoek bleek dat twee nog onbekende daders de vrouw des huizes hadden toegetakeld, en mogelijk met buit gevlucht waren in onbekende richting.

Meerdere politie-eenheden hebben zich op aanwijzing van de meldkamer strategisch opgesteld in de (ruime) omgeving, om de overvallers op hun vlucht tegen te komen en te kunnen aanhouden. Tot op heden is er nog niemand aangehouden voor deze overval.

In verband met de verwondingen van de bewoonster is zij onderzocht door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis vervoerd. Medewerkers van bureau Forenische Opsporing hebben sporenonderzoek gedaan in en rond de woning.

Update 20.10: Even na acht uur heeft er op de Turfschipkade, niet ver van de overvalslokatie, een voertuig in brand gestaan. Het is onbekend of dit voertuig iets met de overval te maken heeft. Wel heeft de politie de directe omgeving rond de auto afgezet en tot 'Plaats Delict' verklaard.

Foto's: Roy Wolters, Martin van Oostveen en Wilbert Tintel

w IMG 7223

w MG 0763

w MG 0766

w MG 0773

w MG 0774

w DSC06686

w MG 0782

w MG 0790

w DSC06685

w MG 0811

De aangetroffen auto op de Turfschipkade:

w DSC06701