Vijfde overval in twee dagen: vrouw (86) in Delft doelwit | Regio15.nl
DutchEnglish

Vijfde overval in twee dagen: vrouw (86) in Delft doelwit

Delft - In de Houtduifstraat is vannacht een vrouw (86) in haar woning overvallen.


Buren van de vrouw werden omstreeks tien voor half vier wakker omdat zij buiten iemand hoorden roepen. Toen zij poolshoogte gingen nemen, troffen zij de buurvrouw aan in haar tuin.

De vrouw was compleet van slag en vertelde dat zij in haar slaapkamer belaagd was door een onbekende man. Omdat zij zich verzette, ontstond er met de man een worsteling en raakte de vrouw gewond aan haar hand.

De onbekende man staakte ineens de worsteling en ging er vandoor via de achterzijde van de woning, zoals hij vermoedelijk ook was binnengekomen. De vrouw werd voor controle en de behandeling van haar hand naar het ziekenhuis vervoerd.

De poort achter het huizenblok is afgezet: politieagenten doen daar onderzoek. Medewerkers van de dienst Forensische Opsporing voeren technisch onderzoek uit en leggen de situatie vast op foto.

Update 03-01: Op Opsporing Verzocht wordt extra aandacht gevraagd voor deze zaak. Het blijkt inmiddels duidelijk dat het incident geen overval was, maar meer een poging de vrouw te vermoorden. De dader heeft geen buit gemaakt.

Foto's: Dejan Jeremic

zT80hg

wHRjWZ.JPG

O5QD4b.JPG

6W6Ih3.JPG

5IhXVb.JPG

VNQ0dT.JPG

IIcYJh