Drie verdachten aangehouden na overval | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Drie verdachten aangehouden na overval

IMG_6437thumbDen Haag - De politie hield vanavond drie vermoedelijke overvallers aan, nadat zij om 19.35 uur een avondwinkel aan de Zoutmanstraat overvielen. Zij bedreigden hierbij het aanwezige personeel met een wapen.De overvallers wisten tijdens de overval onder andere een hoeveelheid sigaretten buit te maken. Direct na de overval werd de politie gebeld door een voorbijganger, die een goed signalement van twee daders doorgaf.

Met meerdere politie-eenheden werd de omgeving afgezet en werd een zoektocht naar de daders gestart. Daarbij werd gebruikt gemaakt van een politiehelikopter. De zoektocht naar de twee daders had al snel succes. In de directe nabijheid van de avondwinkel werd een 25-jarige Hagenaar aangehouden.

Vrijwel kort hierop kon ook de tweede verdachte, een 19-jarige Hagenaar, worden aangehouden. Beide verdachten werden ingesloten voor nader verhoor. Uiteindelijk kon de politie ook een derde verdachte aanhouden. Ook hij werd ingesloten voor nader verhoor.

Later op de avond heeft het parate peleton van politie Haaglanden in de omgeving van de Zoutmanstraat en de Elandstraat gezocht naar mogelijke sporen van de overval, Of zij hierbij wat hebben aangetroffen is niet bekend.

Kijk hier voor het persbericht van politie Haaglanden.

Video: Ferrie van der Geer

{flv}20101227{/flv}

Foto's: Mike Boer

IMG_6422

IMG_6419

IMG_6432

IMG_6437

img_6467

img_6476

img_6481